Enter your keyword

Cseregyakorlat

NINCS IDŐD KIUTAZNI KÜLFÖLDRE ?

A külföld egy szeletébe itthon is belekóstolhatsz, ugyanis Magyarország az MFHE-n keresztül az International Association of Dental Students tagja és így számos fogorvostanhallgatót várunk minden évben nyáron Törökországból, Görögországból, Lengyelországból, Oroszországból, Egyiptomból és a sor még korántsem teljes. Mi a különbség a gyros és a döner között? „Lengyel magyar két jó barát; együtt issza sörét, borát.”-Tényleg igaz? A vodka az oroszok kedvenc itala? Nyilván Google-ból kikeresni a válaszokat sokkal gyorsabb, de mindezt izgalmasabb az adott nemzetiségű fogorvostanhallgatótól hallani, miközben az ottani szokásaikról, kultúrájukról mesél egy csésze kávé mellett a Budai Várban vagy egy fröccs mellett a Fröccsteraszon.

Vagy ugyan van időd, de nem tudod, hogy hova utazz?

Ahogyan a külföldi fogorvostanhallgatók jöhetnek hozzánk, úgy mehetsz ki Te is a fenti országok bármelyikébe, például Németországba, Máltára vagy akár Indonéziába is. Természetesen, ahogy mi a külföldi hallgatókat, úgy a külföldi hallgatók Téged is várnak és szerveznek számodra izgalmas programokat, miközben megismerkedsz velük. Mondanunk sem kell, gyakran fordult már elő, hogy barátként búcsúztak a cserediákok egymástól!

Ha a tagoknak járó további kedvezmények érdekelnek kattints az alábbi Lehetőségek gombra!

Szörföznél nyáron Bordeaux-ban? Söröznél Prágában?

Ha szeretnéd a kellemest a hasznossal ötvözni, remek lehetőségek tárulkoznak eléd. Az egyesület tagjaként 100%-os TÁMOGATÁSSAL van esélyed kiutazni a Curaden alábbi táborjainak egyikébe.

Ha a tagoknak járó további kedvezmények érdekelnek kattints az alábbi Lehetőségek gombra.

LEGYÉL TE IS EGYESÜLETÜNK  TAGJA!

Böngészd végig a nemzetközi cseregyakorlati katalógust & töltsd le informatív tájékoztatónkat:

 

 

Kedvcsináló a szörftáborhoz:

 “Azt szokták mondani, hogy amit örömmel tanul az ember, azt egy életen át megjegyzi. A bordeaux-i Student Camp kiválóan megvalósította ezt, hiszen ahogy és amit itt tanultunk, annak köze sem volt bármilyen hagyományos oktatáshoz. A tengerparton, napsütésben, izgalmas és rendkívül motiváló emberekkel körülvéve olyan tudást és tapasztalást kaptunk, ami másképp nem mélyülhetett volna el. Hiszen ki nem emlékezne arra, amit surfözés után tanult, vagy arra, amit egy könnyesre nevetős International Night előtt hallott? Nagyjából ebből álltak a napjaink, óceánparti reggelink után előadás vagy szabad foglalkozás, ebéd az óceánparton, surf vagy épp több órás fogmosás, ami pont annyira volt szórakoztató, mint amennyire rosszul hangzik elsőre. Vacsi előtt még általában csobbantunk egyet, aztán vacsora után kezdődtek az international nightok, ahol bemutattuk egymásnak az országunkat, amiből valami érdekes folyamat során párszor táncolás lett, a folyamatot mindenkinek a saját fantáziájára bízom. A sok szakmailag és emberileg motiváló oktató és szervező mellett az Európa minden tájáról érkező fogorvostan-hallgatók egy hét alatt összekovácsolódott csapata tette igazán élménnyé a tengerparti nyaralásunkkal összekötött oktatásunkat. Végtelenül hálás vagyok az MFHE-nak, hogy értesültem a lehetőségről, és támogatóinak, akik a tábori költségeink teljes egészét szponzorálták, és ezzel az életreszóló élmények mellett olyan tudást adtak, amit fogorvosi pályafutásom alatt mindig hasznosítani fogok. “