Enter your keyword

Debrecen

Bemutatkozik az MFHE

Szemeszeterenként megrendezésre kerülő rendezvény ahol a hallgatók megismerkedhetnek az egyesüelet féléves, éves rendezvényterveivel, lehetőségeivel valamint csatlakozhatnak hozzánk és részt vehetnek az egyesület tevékenységében.

Debrecen

Dolgozói Derbi

A Dolgozói Derbin a prevencióé a főszerep, több száz gyermek és felnőtt fordult meg az MFHE programjai során. Nagy meglepetéssel fogadjuk, hogy a látogatók egyre tájékozottabban a szájhigénés szokásokkal, így egyre több motivációt kapnak hallgatóink is a további egészségügyi programok szervezésében, fogászati szűrésekben.

Egészségnap

Bemutatthatuk hogyan és miért kell fogainkat ápolni, illetve játékos feldatokkal szerettünk volna szemléltetni a egészség fontosságát. Véleményünk szerint, nem lehet elég korán kezdeni a prevenciót, így évről évre szívügyünké válik, ez a közös erővel megrendezett gyermekprevenció.

DENTIQ

FOK hallgatói és rezidensei, mint minden évben, megtartják a hamisítatlan szemeszter nyitó DENTIQ party-t. Több mint 200, még bulizni vágyó fiatal ünnepelhet újra együtt a hosszú nyár után, ahol legfőbb cél a magyar és külföldi hallgatók kapcsolatának szorosabbra fűzése.

Pánfogászati Piknik

A magyar és külföldi hallgatók egy utolsó kötetlen estét tölthettek együtt oktatóikkal és barátaikkal. A Nagyerdei Víztorony biztosítotja az apadhatatlan hangulatot, a földszinten klasszikus amerikai hot-dog és hidegtálak fogadják a vendégeket. A végzős hallgatók pár percben időutazást tehetnek a múltjukban, feleleveníthetik az együtt töltött pillanataikat. Célunk, minden végzős diáknak egy utolsó együtt töltött, nosztalgikus estét biztosítani.

Campus fesztivál

Kreatív és interaktív feladatokkal színesítjük az Egyetemtéri Programhelyszín eseményeit. Előtérbe helyezve a prevenciót, tanácsadással, különböző feladatokkal, társasjátékokkal próbáljuk rávezetni a kicsiket és nagyokat a helyes szájápolás fontosságára. A résztvevők kipróbálhatják a legújabb csúcstechnológiás elektromos fogkeféket, melynek egyike kisorsolásra kerül a tesztet helyesen kitöltő fesztiválozók között. “Brushy” az óriás fog, közel 300 vendéget fogad a 4 nap alatt!

Szűrőnapok

Előtérbe helyezve a szűréseket és prevenciót, ezen rendezvényen helyet kap a gyermekekkel való egyéni foglalkozás amely során bemutatjuk a helyes szájápolási szokásokat. Negyed és ötöd éves hallgatók szűrhetik le a debreceni lakosság szájhigéniáját, így nyomon követve a város népességének egészségtudatosságát.