Enter your keyword

Rendezvények

Bemutatkozik az MFHE

Szemeszeterenként megrendezésre kerülő rendezvény ahol a hallgatók megismerkedhetnek az egyesüelet féléves, éves rendezvényterveivel, lehetőségeivel valamint csatlakozhatnak hozzánk és részt vehetnek az egyesület tevékenységében.

Budapest

MFHE Konferencia

Az évente megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy a hallgatók a meghívott szakemberek előadásai során betekinthessenek a szakma aktualitásaiba. A szabadon választható tárgyként felvehető eseményre nemcsak azt felvett hallgatók, de egyesületünk összes tagja ellátogathat beleértve Szegedet, Debrecent és nem utolsósoron Pécset. A nap folyamán sok olyanról hallhat a közönség, amiről nem vagy kevesebb szó esik a tíz szemeszteres képzés során, és olyan érdekességekről, valamint fontos dolgokról, amik a fogorvosi munka során hasznosnak bizonyulhatnak, valamint lehetőségük nyílik a szünetekben a szponzorok által kiállított standok látogatására.

Nyári cseregyakorlat

1989 óta vagyunk az IADS (International Association of Dental Students) tagországai között, melyen keresztül sok más külföldi egyetem diákjaival állunk kapcsolatban. Ezek a csereprogramok általában 2-3 hetesek szoktak lenni, kiváló alkalmat kínálva szakmai ismereteitek bővítésére, nyelvgyakorlásra és persze szórakozásra. Magyarországi cseregyakorlat helye Budapesten van, évente 20-25 diákot fogadunk a világ minden tájáról, a mi gyakorlatunk 2 hetes.

Sziget

Szinte minden évben sikeresen pályázunk és megtalálhatók vagyunk a Sziget fesztivál Civil Sziget részlegén ahol interaktív prevenciós programjainkkal gazdagítjuk a fesztiválozók napjait..

Workshopok

Szemeszterenként minimum 2 workshop megszervezésére törekszünk ahol a tagok és hallgatók fejleszthetik szakmai tudásukat, kézügyességüket valamint új ismeretekre tehetnek szert. Általában IV. és V. éves hallgatóknak szól.