Enter your keyword

Szeged

Bemutatkozik az MFHE

Szemeszeterenként megrendezésre kerülő rendezvény ahol a hallgatók megismerkedhetnek az egyesüelet féléves, éves rendezvényterveivel, lehetőségeivel valamint csatlakozhatnak hozzánk és részt vehetnek az egyesület tevékenységében.

Szeged

Szegedi Ifjúsági Napok

Igyekszünk a hazai nagyobb fesztiválokon is a megfelelő szájhigiénia ápolására felhívni a figyelemet a fesztiválozók köreiben, nem kivétel ezalól a Szegedi Ifjúsági Napok avagy SZIN sem.
Pécsi Tavaszi Fogászati Napok A Pécsi Tudományegyetem ad helyszínt az egyik legnagyobb hallgatói fogászati rendezvénynek. Az ide látogatók megismerkedhetnek a szakmai aktualitásaival, új termékekkel és tulajdonképpen szinte mindennel ami a szakmához kapcsolódik.

Fogászati szűrések

Ezek a rendezvények képezik a szegedi és pécsi egyesület legfőbb profilját. Rendszeresen szervezünk fogászati szűrést a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központban, ahol a diákigazolvány-matricák kiosztásánál, az évente egyszer megrendezésre kerülő Állásbörzén, az Egészség napon, és a Diabetesnapon is megtalálható az MFHE standja. Az egyetem más karainak rendezvényein is megjelentünk már, így pl. az ETSZK és a TTIK sportnapjain. Igyekszünk úgy megszervezni ezeket a szűréseket, hogy minimum 1 negyed, vagy ötödéves hallgató mindig ott tudjon lenni a fogászati széknél, hogy felügyelje, illetve tanítsa a fiatalabbakat. Minden pácienshez státuszfelvevő lapot töltünk ki, és tájékoztatjuk a kezelési lehetőségekről. A standnál megtalálhatók a szponzorok szóróanyagai, fogkrém, fogselyem, különböző tájékoztató prospektusok, gyerekeknek színező, matricák