Enter your keyword

Támogatás

Tisztelt Partnerünk!

Először is nagy szeretettel köszöntjük Önöket weboldalunkon!

A Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesületének, vagyis a StuDent-nek küldetése országszerte a hallgatók összefogása, számukra közös célok kitűzése, és olyan programok szervezése, amelyeken keresztül a tagok megismerkedhetnek szakmánk aktuális újdonságaival, izgalmas lehetőségeivel, illetve határterületeivel.

Programjaink révén igyekszünk hozzájárulni a hallgatók és immáron fiatal orvosok szakmai fejlődéséhez és felkészítésükhöz a fogorvos életre. A workshopok, prevenciók, termékbemutatók, cseregyakorlatok és nemzetközi kongresszusok sorozatán keresztül megismerhetik a szakma különböző területeit, a megszerzett tapasztalat, a kapcsolatok és az elsajátított tudás révén jó alapot teremthetnek későbbi karrierjüknek. Mindemellett felejthetetlen élményekben is részesülhetnek.

Csapatunkkal azon dolgozunk nap mint nap, hogy minél felkészültebben, szerteágazó tudással kerüljenek oda. Nagy örömünkre szolgálna, ha a StuDent partnereként Önök is támogatnának bennünket , és együtt építhetnénk a leendő fogorvosok jövőjét. Továbbá bízom benne, hogy Önök is meglátják bennünk a fiatalos lendületet, és támogatásukkal az egyesület gyarapodásához hozzájárulnak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, az alábbiakban legyenek szívesek az elérhetőségüket megadni és felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

GYÉMÁNT TÁMOGATÓNK

ARANY TÁMOGATÓNK

BRONZ TÁMOGATÓNK

IME